Hvordan spare penger med Homesourcing

Lesetid: 2 minutter

Homesourcing er en utmerket måte for bedrifter å skalere raskt og få tilgang til fagfolk av høy kvalitet utenfor sitt lokale marked på en sikker og kosteffektiv måte. Vi hjelper deg som bedrift med å matche deg med frilansere og uavhengige entreprenører innen IT-bransjen spesielt tilpasset ditt behov og budsjett. I tillegg til å fly kandidatene direkte til ditt kontor for en prøveperiode på 3 dager, kvalitetssikrer vi arbeidet slik at du kan være trygg på at du får det du betaler for.

Delte fordeler

Det er fordeler med homesourcing for både entreprenør og arbeidsgiver. Personer som jobber som selvstendige entreprenører, har ofte større fleksibilitet og kan planlegge sitt arbeid rundt egen hverdag, ikke omvendt. Å jobbe med entreprenører kan hjelpe en bedrift til å møte spesifikke behov på et bestemt tidspunkt og kan spare bedrifter mye penger.

Spar penger på kontorplass og utstyr

Siden entreprenører ofte jobber hjemmefra eller vanligvis tar med eget utstyr, kan bedriften din også spare på andre kostnader. For eksempel trenger du ikke å kjøpe en bærbar datamaskin eller smarttelefon til en entreprenør, og du trenger ikke å reservere et skrivebord for vedkommende.

Effektivt arbeid

Studier viser at folk jobber mer effektivt hjemme enn de gjør på kontoret. Store grunner til dette er at medarbeidere bruker mye tid på å kommunisere med hverandre, som gjør at kreativiteten blir avbrutt. Med frilans konsulenter eller ansatte som jobber utenfor kontoret er situasjonen veldig annerledes. Ikke bare stilles det høye krav til de som jobber utenfor kontoret, både av ledelsen i bedriften og av medarbeiderne, men entreprenøren stiller ekstremt høye krav til seg selv også. Med et slikt samarbeid er begge parter avhengig av resultater for å se virkningen av samarbeidet, og det vil alltid lønne seg for entreprenøren å prestere etter avtale.

Gunstige avtaler og kontrakter

Uavhengige entreprenører er kilden til arbeidskraft av høy kvalitet etter din bedrifts budsjett. Ved å finne arbeidskraft i utlandet kan du spare betraktelige summer på skyhøye lønninger, samtidig som du unngår store regninger på utstyr. Men det kan likevel være en risikabel prosess hvis du ikke er kjent med markedet. Ofte er kommunikasjonen vanskelig, noe som leder til misforståtte oppgaver og irritasjon for begge parter. Med Homesourcing er entreprenørene kvalitetssikret gjennom en omfattende intervju- og onboarding prosess. Vi har etter mange år med outsourcing-erfaring opparbeidet oss viktig innsikt i hva som skal til for å lykkes i et slikt samarbeid. Det er derfor vi har startet Homesourcing. Fordelen er at du kan møte dine entreprenører på ditt eget kontor, uten forpliktelser.

Vladislav Suchkov er en av entreprenørene som har startet sitt samarbeid med en norsk bedrift via Homesourcing.

Anders from Homesourcing found a role for me as a computer vision software developer. He clearly explained the task and answered all my question before my conversation with the customer. After talking with the customer, I very quickly moved to the customer’s office for a two-day workshop. He organized this trip for me and considered all the tiny details.

Vi garanterer et vellykket samarbeid, uten at du står for risikoen. Ring oss i dag for en uforpliktende samtale!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *