Møt Back-End-utvikler Sergii Tokarev

Lesetid: 2 minutter

Vi i Homesourcing hjelper våre kunder med å finne og bygge kollegaer som øker leveransene deres. Outsourcing av programvareutvikling kan potensielt by på dårlige resultater på grunn av dårlig kommunikasjon eller misforståelser. For at du skal bli kvitt disse problemene finner vi en perfekt kollega til å jobbe sammen med deg og teamet ditt. En av entreprenørene vi har funnet i dette samarbeidet er programmereren Sergii Tokarev.

Sergii er 35 år gammel og er CTO for selskapet, RD Dev.

«Jeg studerte i Kharkiv, Ukraina på Kharkiv polytekniske institutt. Der lærte jeg om Økonomi og Markedsføring og på det andre året hadde vi et programmeringskurs. Det var da jeg skjønte at dette var noe for meg,» forteller Sergii med et smil.

Sergii er CTO og teknisk lead for RD DEV. «Jobben min er å kommunisere med klienter og løse komplekse problemer: starte nye prosjekter, utvikle arkitektur, setup deployment, optimalisere ytelse og lære ny teknologi.

Hvordan har det vært for deg å jobbe med Anders og Homesourcing?

«Prosessen har vært bra for meg, enkel, og problemfri.», forteller Sergii. 

Vi introduserte Sergii for Joymo og stillingen som Back-End-utvikler. I April fløy han inn til Oslo og jobbet med teamet i Joymo i tre dager før han startet med logikk i skyløsning.

“Å få møte utvikleren gratis og uforpliktende var fint. Det gjorde prosessen effektivt og gav god forståelse for oss som personer og team, men også for produktet vårt.

Dette fungerer mye bedre enn videokonferanser, hvor en ikke klarer å se om samarbeidet fungerer langsiktig.

Det var hyggelig å bli kjent med Sergii personlig, og veldig enkelt å få han satt inn i våre verktøy og metodikker når han var på vårt kontor.” – CTO

Om Homesourcing 

Vi i Homesourcing ser at outsourcing er tidkrevende for både små og store bedrifter. Du bruker mye tid og penger på å få tak i konsulenter som er vanskelige å kommunisere med, ikke forstår prosjektet, og til slutt leverer et dårlig resultat. Å leie inn en norsk konsulent er foretrukket for de fleste, men passer kanskje ikke budsjettet. For å gjøre denne prosessen enklere har vi utviklet Homesourcing. 

Homesourcing er en hybrid mellom ansatte og outsourcing.

Etter over 13 års erfaring med vanlig outsourcing er det sjeldent det fungerer smertefritt.

Jeg har forsket og testet mye og sett verdien av å bygge opp kollegaer fra utlandet enn å flytte kunnskap ut av landet.

Med Homesourcing gjør vi nettopp dette, vi bygger gode kollegaer og sørger for effektive smidige prosesser rundt arbeidet. sier Anders Fjelstad, Homesourcing-spesialist

Kommunikasjonen alene er en frustrerende prosess og kan få deg til å rive deg i håret. Vi i Homesourcing finner dyktige personer som matcher ditt behov og flyr de til ditt kontor for å jobbe sammen med deg én uke av gangen. Mellom reisene jobber din kollega hjemmefra, og vi måler og forbedrer arbeidsprosessene kontinuerlig. Dette hjelper med å øke din bedrifts produktivitet, og fritar deg fra ansvaret med å optimalisere samarbeidet med dine kollegaer i utlandet. 

Har du lyst å vite hvordan din bedrift kan spare penger ved å bruke Homesourcing? Les mer her.

Dette innlegget ble lagt inn i Blogg. Bokmerk link.

Legg igjen en kommentar