Møt maskinlæring-utvikler Vladislav

Lesetid: 2 minutter

Her i Homesourcing hjelper vi våre kunder med å finne kollegaer som øker både effektivitet og leveranse for bedriften. Tradisjonelt har outsourcing av programvareutvikling ofte vært en kostbar og lite effektiv løsning for mange bedrifter grunnet dårlig kommunikasjon og misforståelser. For at din bedrift skal bli kvitt disse problemene finner vi en perfekt kollega til å jobbe sammen med deg og teamet ditt. En av entreprenørene vi har funnet i dette samarbeidet er maskinlæring-utvikler Vladislav.

Vladislav er 34 år gammel, kommer fra Rostov-On-Don i Russland, og bor nå i Litauen (Vilnius).

Hva har du av bakgrunn og kompetanse?

Jeg har fullført 5 års studie med doktorgrad i informatikk, analyse, og maskinlæring, ved det Syd-russiske stats-universitetet. Jeg ble raskt interessert i feltet maskinlæring og har nylig tatt dybde-studier om maskinlæring i ‘Coursera’” forteller Vladislav ivrig.

Hvordan har det vært for deg å jobbe med Anders og Homesourcing?

Denne enkle måten å jobbe på, slik Anders har tilrettelagt det med klienten – merkes raskt på hvor fornøyde alle rundt bordet er. Alle – inklusive meg – har fått nøyaktig det man forespeilet seg ut av denne prosessen uten problemer», forteller Vladislav. 

Vladislav er nettopp ferdig med et prosjekt for en klient via Homesourcing, der vi fløy Vladislav inn til Oslo en uke først for å bli kjent med både klienten og oss i Homesourcing i startfasen av prosjektet.

Å kunne bli kjent med utvikleren gratis og uforpliktende var betryggende. Det gjorde prosessen risikofri og meget effektiv for alle parter, det ferdige produktet bærer preg av det gode samarbeidet» er tilbakemeldingen fra klienten.

«Vanligvis kan video- og telefonkonferanser by på vanskeligheter med å forutse hvordan samarbeidet blir, det blir en indirekte kommunikasjon, alt dette slipper vi med fremgangsmåten til Homesourcing«.

«Anders følger opp alle små detaljer meget effektivt mellom meg og klienten fortløpende, det har gjort samarbeidet til en lek» avslutter Vladislav.

Om Homesourcing

Vi i Homesourcing ser at outsourcing er tidkrevende for både små og store bedrifter. Du bruker mye tid og penger på å få tak i konsulenter som er vanskelige å kommunisere med, ikke forstår prosjektet, og til slutt leverer et dårlig resultat. Å leie inn en norsk konsulent er foretrukket for de fleste, men passer kanskje ikke budsjettet. For å gjøre denne prosessen enklere har vi utviklet Homesourcing.

«Homesourcing er en hybrid mellom ansatte (homesourcing/in-house) og outsourcing. Etter over 13 års erfaring med vanlig outsourcing er det sjeldent det fungerer smertefritt.

Jeg har forsket og testet mye og sett verdien av å bygge opp kollegaer fra utlandet enn å flytte kunnskap ut av landet.

Med Homesourcing.no gjør vi nettopp dette, vi bygger gode kollegaer og sørger for effektive smidige prosesser rundt arbeidet.” sier Anders Fjelstad, Homesourcing-spesialist

Kommunikasjonen alene er en frustrerende prosess og kan få deg til å rive deg i håret. Vi i Homesourcing finner dyktige personer som matcher ditt behov og flyr de til ditt kontor for å jobbe sammen med deg én uke av gangen. Mellom reisene jobber din kollega hjemmefra, og vi måler og forbedrer arbeidsprosessene kontinuerlig. Dette hjelper med å øke din bedrifts produktivitet, og fritar deg fra ansvaret med å optimalisere samarbeidet med dine kollegaer i utlandet. 

Har du lyst å vite hvordan din bedrift kan spare penger ved å bruke Homesourcing? Les mer her.

Legg igjen en kommentar