Prøv uforpliktende i 3 dager

Verdi 16 900 kroner

Vi flyr inn din kollega til ditt kontor.

FINN DIN KOLLEGA

Vi sikrer den beste kommunikasjonen mellom deg og din kollega

Forståelse

Et godt samarbeid starter med en felles visjon av ditt mål. Vi sørger for at alle forstår sin rolle og hva som forventes underveis, ved å skape rammen sammen fra dag en.

Engasjement

De beste resultatene får vi når alle har eierskap til eget arbeid og kan bruke ekspertisen sin til det å skape en optimal løsning. Derfor er vi opptatt av daglig oppfølging og tett kommunikasjon.

Tillit

Det er mange utfordringer som kan oppstå når man skal skape noe nytt i fellesskap med andre. Det er derfor tillit i teamet er høyt i fokus hos oss og noe vi kontinuerlig jobber med å underbygge.

Men hva sier kollegaene?

It was wonderful to work with Homesourcing, Anders has exceptional experience in Homesourcing and overall in IT.

He is communicative, polite and honest person. He provided very interesting project for me, and we started it as soon as possible.

During the work Anders showed high professionalism, working with the client as well as working with developers. He cares much about his team and he is very helpful in any working question.

Vladislav S. / Client - Joymo AS

Working with Homesourcing and Anders was a really pleasant experience. He is polite, understanding and a very helpful manager. He handles his clients with just as much grace as he does his developers.

He has had a lot of experience behind him and it shows. He is able to smooth out communication even when dealing with tough situations.

Virendra V. / Client - Hafenstrom AS

1. Avtal en telefonsamtale

2. Vi diskuterer dine behov og mål

3. Vi finner din perfekte
kollega

Ikke kast bort mer tid. Vi finner din nye kollega for deg!

Intervjuer

Vi har en omfattende internvjuprosess for å finne de beste talentene i Europa. Teknisk kompetanse, språklige ferdigheter og personlige verdier står i fokus når vi skal finne den beste matchen for ditt team.

Utfordring

For å sikre at vi har funnet rette kandidater for deg, utvikler vi i samarbeid med deg en teknisk test som vil sikre at vedkommende har de kvalifikasjonene som trengs for å lykkes i ditt prosjekt

Teknisk intervju

I tillegg til det tekniske legger vi stor vekt på at også de personlige egenskapene er en match for ditt team. Det er med på å sikre et god samhold senere, og bidrar til en god flyt i hverdagen.

Tilbakemelding

Ta bedriften din til et nytt nivå.

Spar tid og penger knyttet opp mot outsourcing, få en ny kollega til ditt kontor uforpliktende i 3 dager.