Møt Fullstack-utvikler – Virendra Vidyarthee

Lesetid: 2 minutter

I Homesourcing tilbyr vi en hybridløsning mellom ansatte og outsourcing, og bygger god og effektiv arbeidskultur med motivasjon og samhold. Vi finner de beste talentene i Europa, og flyr de hjem til ditt kontor for å jobbe med deg og ditt team – en uke av gangen! Resten av tiden jobber de i felleskap med din bedrift, fra eget hjemsted. En av disse unike talentene er Full Stack-utvikler Virendra Vidyarthee.

Virendra er 24 år og ble født i Pune, Maharashtra, India, en by han beskriver som den minste storbyen i India. 

Man har følelsen av å være i et komplett økonomisk sentrum, som fremdeles har sine sterke tradisjonelle røtter.

Virendra har unik erfaring og kunnskap innen reaktiv programmering, en retning han ble interessert i etter å ha fullført et studium innen programvareteknikk på Nottingham Trent University i Nottingham.

Det er et paradigmeskiftet som skjer innen utvikling, og spesielt for apper. Tidligere pleide utviklere å lage en programvare for å få det til å fungere, ansette visse programvaredesignmønstre som MVP eller MVVM eller MVI, men jeg begynte å lese meg opp på dette paradigmet kalt reaktiv programmering.

Du tenker ikke på brukergrensesnittet ditt som bare et stykke kode, i reaktiv programmering, kontrollerer du datastrømmen, og brukergrensesnittet fungerer faktisk som tilstanden til dataene dine, så når du endrer datasettet, oppdateres brukergrensesnittet automatisk, du trenger ikke å gjennomføre en handling for å oppdatere det.

Virendra sitter i dag på et kontor i Canada og fullfører et kurs i UX design.

Han forteller om muligheter og dører som frilansing har åpnet, og smiler bredt av tanken.

Jeg pleide å jobbe for et servicebasert utviklingsfirma i Pune, og jeg jobbet som utviklingssjef. Jeg hadde lyst til å starte med frilansing fordi jeg følte jeg hadde lært mye og var klar til å starte mitt eget selskap. Jeg hadde ingen planer, og begynte å bli litt nervøs den siste uken på jobben. Heldigvis kom jeg i kontakt med Anders akkurat da, og han hadde et prosjekt som trengte akkurat min erfaring. Noe som ikke er så vanlig å ha.

En av de mange store utfordringene tekniske bedrifter kan møte i dag, er nettopp å finne talenter med kombinert kunnskap som dekker alle behov prosjektet måtte ha til enhver tid. Anders Fjelstad, Homesourcing spesialist, fant likevel de kvalifikasjonene han så etter i Virendra:

Prosjektet krevde en komplisert sammensatt stilling av flere roller, fra app-utvikling til back-end, men også erfaring i prosjektledelse.

En kombinert rolle en finner sjeldent hvor normalt en må leie inn flere konsulenter for å dekke. Virendra traff blink på alle områder, og har til og med ledet et eget team for app-utvikling. Han satt seg hurtig inn i problemstillingene og arbeidet effektivt med god kommunikasjon inn i det internasjonale prosjektet

I Homesourcing jobber vi daglig med måle og forbedre arbeidsprosessene våre, og skreddersyr alle løsninger etter kundens eget behov. Underveis sørger vi for at arbeidet fungerer optimalt, og kvalitetssikrer hvert ledd av samarbeidet. Er du interessert i å lære mer om hvordan Homesourcing kan hjelpe din bedrift? Prøv oss uforpliktende i 3 dager, eller ta kontakt for en hyggelig samtale, så skal vi hjelpe deg med å finne riktig løsning for deg!

Dette innlegget ble lagt inn i Blogg. Bokmerk link.

Legg igjen en kommentar