Møt Informasjonsgrafikk spesialist Ana K. Landi Bousquet

Lesetid: 2 minutter

Når vi søker etter talenter, søker vi etter den beste kvaliteten, de mest spesialiserte ferdighetssettene, men viktigst av alt – de mest lidenskapelige frilanserne. En av disse enhjørningene er informasjonsgrafikk spesialist Ana K. Landi Bousquet. Vi satt oss ned for en prat med Ana for å høre mer om hvem hun er og hvordan hun ble en av våre mest talentfulle frilansere til dags dato.


Hva er din profesjonelle status i dag?


«Vel, først er jeg journalist. Jeg har en utdannelse i journalistikk, men spesialiserer meg i informasjonsgrafikk. Det er min spesialitet – å lage grafikk som forklarer ting, prosesser, løsninger etc. Men jeg er også interessert i grafisk design. ”


Selv om hun har bodd i Spania de siste 13 årene, er Ana fra Venezuela. Hun snakket om sine første år i Spania.


”Til å begynne med begynte jeg å jobbe i en spansk avis. Den heter ‘Publico’, og jeg jobbet der i 8 måneder omtrent. Etter det bestemte jeg meg for å bytte felt. Jeg jobber fortsatt med informasjonsgrafikk, men ikke for aviser. Jeg begynte å jobbe for et nordamerikansk byrå, som ble kalt ‘Xplane’. Det var et visuelt tenkende selskap, og jeg jobbet der til den økonomiske krisen rammet Spania.


Etter å ha fått utdannelse i 3D Design bestemte hun seg for å begynne å jobbe som frilanser og åpnet et kommunikasjonsbyrå kalt DieCut is Design sammen med partneren sin i Spania.


«Jeg er mer interessert i grafisk design generelt og infografikk. Det er det feltet jeg føler meg mest komfortabel med. Jeg begynte å jobbe med After Effects, som er programvare for animasjon og videoredigering. Jeg har nylig laget et storyboard med illustrasjoner og animasjoner. ”


En av grunnene til at Ana leverer de beste resultatene er fordi hun er overbevist om at en frilanser bør vite hvordan de skal gjøre mye, noen ganger mer enn bedt om.


“Vi må definitivt lære alt. Med mindre det er noe veldig sjeldent du gjør, kan du ha fordelen av å holde deg til det yrket. Men hvor mange grafiske designere er det? Mange. Så du må lære noe hver dag og tilpasse deg hele tiden. ”


Ana fortalte oss om å jobbe med Homesourcing og hele prosessen med Anders.


”Mitt første prosjekt med Anders var å lage infografikk som forklarte deres kundereise. Han likte måten jeg jobbet på, og jeg har jobbet med ham siden den gang. ”


Om homesourcing


Homesourcing er den perfekte løsningen for både selskaper og utviklere. Vi finner de talentene virksomheten din trenger, og lager en formel som er skreddersydd for deg. Å finne de rette partnerne kan være et veldig tøft oppdrag, og det er akkurat her vi kommer inn. Firmaet ditt kan bli enda mer produktivt, og du kan være litt mer avslappet med å vite at vi vil ta vare på arbeidsprosessene og oppfølgingen.
Er du interessert i å vite mer?
Send oss ​​en melding, så finner vi det beste alternativet for deg!

Dette innlegget ble lagt inn i Blogg. Bokmerk link.

Legg igjen en kommentar