Møt Senior Programvareutvikler Rufat A. Abdullayev

Lesetid: 2 minutter

Vi er stolte av å jobbe med de mest talentfulle og kreative utviklerne i verden, og en av våre styrker er å matche de med riktig prosjekt her i Norge. Gode resultater skapes når problem møter løsning, og alle jobber mot et felles mål. Hos oss i Homesourcing er dette målet gode arbeidsprosesser og skreddersydde løsninger. En av de mest allsidige utviklerne vi i Homesourcing har fått glede av å samarbeide med, er Senior Programvareutvikler Rufat A. Abdullayev.

Når jeg ser i speilet er jeg omtrent 30-35, men når jeg ser på passet mitt er jeg 40 år allerede. Jeg kommer fra Baku i Aserbajdsjan, et land mellom Tyrkia og Russland og bor der fremdeles i dag med familien min.

Rufat jobber som senior programvareutvikler, og har bred erfaring innen både IOS, backend-utvikling, databaser, nettverk og til og med administrasjon.

Jeg elsker alt innen utvikling, og har en forkjærlighet for komplekse problemer og prosjekter med mange elementer. Jeg må alltid lære meg nye ting, og forbedre ferdighetene mine for å følge med endringene som skjer i bransjen min. Jo mer kompleks, jo bedre for meg, fordi jeg kan presse hjernen min til å finne løsninger.

Rufat startet sin karriere med en mastergrad i datateknikk, og har etter 9 år med skolegang et solid og omfattende grunnlag for å mestre en krevende bransje.

Jeg studerte også for en ph.d.-grad i ca 3 år, men fullførte ikke avhandlingen min, fordi det var veldig tidkrevende, og jeg fikk barn på det tidspunktet og bestemte meg for å jobbe i stedet, og fullføre avhandlingen min senere.

Med over 20 år erfaring som utvikler, har Rufat både erfaringen, kunnskapen og stå-på-viljen som Anders fra Homesourcing trengte til et av sine prosjekter.

Smarthusteknologi er i vinden.  Det var vanskelig å finne ledige dyktige app-utviklere, henholdsvis iOS, med god erfaring på integrasjoner og brukeropplevelse. Rufat var en god match til teamet, hadde god forståelse av hele verdikjeden og fikk til og med satt opp et eget utviklingsmiljø hjemme hos seg for testing og kvalitetssikring. Han har stor interesse i faget, også utenom hans kjernekunnskaper. Etter et behov om å utvikle en Voice-over-IP-tjeneste satt Rufat seg fort inn i teknologien og utviklet både apper og server for å imøtekomme behovet.

Fra 2000 – 2016 jobbet Rufat i en lokal stilling i Azerbaijan, samtidig som han alltid jobbet med andre prosjekter ved siden av for selskaper i Amerika og Europa. Han har derfor mange ulike opplevelser med ulike oppdragsgivere verden over.

Jeg liker veldig godt å jobbe med Anders, fordi han er en veldig flott mann. Han er en fantastisk manager som alltid gir positive og høflige tilbakemeldinger. Du merker fort at han bryr seg om alle han jobber med, og vil gjøre det beste han kan for at de skal lykkes med det de skal gjennomføre.

I Homesourcing optimaliserer vi arbeidsprosessene våre kontinuerlig for å sørge for at samarbeidet fungerer optimalt for både bedriften og utviklerne. Med jevn oppfølging, måling, analyse og kvalitetssikring, kan vi garantere et skreddersydd partnerskap som dekker behovene bedriften din har.

Hva kan Homesourcing gjøre for din bedrift? Vi finner de beste talentene i Europa og flyr de til ditt kontor for å jobbe med deg en uke av gangen. Resten av tiden jobber de hjemmefra. Er du interessert i å vite mer? Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale!

Legg igjen en kommentar